Kraj dela: Vzhodna Slovenija

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev.

Za našega naročnika, uveljavljeno mednarodno podjetje DHL Global Forwarding d.o.o., iščemo:
Area Sales Manager (m/ž)
Kraj dela: Vzhodna Slovenija

DHL Global Forwarding kot uveljavljena mednarodna špedicija vabi k sodelovanju nove sodelavce za delo na področju izvajanja prodajnih aktivnosti na terenu – Vzhodna Slovenija.

 

Želite biti del največjega mednarodnega logističnega podjetja na svetu, ki deluje v več kot 220 državah po vsem svetu z več kot pol milijona zaposlenih? Če bi radi bili del ekipe, ki povezuje ljudi po vsem svetu, vas vabimo, da se pridružite našemu globalnemu logističnemu timu DHL Global Forwarding v Sloveniji – in sicer prodajni ekipi.

Kaj boste delali? V svojem delu boste neodvisni in samostojni pri aktivnem pridobivanju novih strank, kot tudi skrbi za obstoječe stranke s področja Vzhodne Slovenije, pripravi posameznih analiz trga in potreb strank, spremljanju naročil in zagotavljanju pomoči operativi, vse z namenom uspešne pridobitve in izvedbe poslov.

Kaj iščemo, pričakujemo? Oseba, ki bi bila primerna za naš team ima najmanj 3 leta prodajnih izkušenj (s prodajo na terenu), ima visoko razvito samoiniciativnost in odlične komunikacijske sposobnosti. Rada dela v timu  in je kreativna pri iskanju novih poslovnih priložnosti. Aktivno govori angleško, je računalniško pismena (MS Office) in ima vozniški izpit B kategorije. Izkušnje na področju letalske in ladijske logistike so seveda prednost.

Kaj ponujamo? Dinamično delovno mesto v uspešnem mednarodnem podjetju, z odličnimi sodelavci, spodbudno plačo in dodatnimi bonusi. Delo je enoizmensko, za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim obdobjem. Navedeni poziciji pripada tudi službeno vozilo, prenosnik in mobitel (tudi za zasebno rabo) ter stimulativno nagrajevanje – individualni bonusi, vezani na doseganje zastavljenih osebnih ciljev. Nudimo tudi ogromno možnosti dodatnih izobraževanj ter nadaljnjega osebnega in poklicnega razvoja lokalno ali globalno, glede na vaše nadaljnje ambicije in želje.


Rok prijave: 24. 02. 2020.
Ste uspešni v svojem poklicu? Vam nove izkušnje predstavljajo izziv, je vaša smer dobro opravljeno delo in ustrezno plačilo? Potem pošljite pisne prijave z življenjepisom in motivacijskim pismom v SLOVENSKEM IN ANGLEŠKEM JEZIKU na elektronski naslov zaposlitev.si@dekra.com s pripisom "AREA SALES MANAGER".